HERKENBAAR?

SLUIT JE OGEN...

En vertel me, hoe ziet jouw droomhuis eruit als alles mogelijk is? Ik ben heel benieuwd!

Je wilt geen standaard interieur, maar ook geen gekkigheid. Je wilt iets anders dan anderen, iets speciaal voor jou ontworpen en vormgegeven rondom jouw leefstijl. Een interieur wat zich onderscheidt, dat klopt en waarin jij jezelf herkent. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik denk met je mee en kijk vérder! Want er zijn vaak meer mogelijkheden dan je denkt.

Als ervaren vormgever en eigenaar van ATLJ Vormgeving geef ik nu 19 jaar interieuradvies. Dat zijn inmiddels honderden adviezen en opgeloste woonproblemen! Wat de ervaringen van diverse opdrachtgevers zijn lees je hier. In de loop der jaren heb ik zelfs een aantal klanten meerdere malen mogen helpen. Daar ben ik heel dankbaar voor en trots op.

Interieurstylist_Interieurontwerp_Interieuradvies_Alkmaar_Noord-Holland_Dijk en Waard

OPEN JE OGEN...

En bedenk: een goed advies scheelt jou een hoop stress, tijd en geld. Mijn doel is om rust te brengen in jouw interieur en daarmee ook in jouw hoofd.

Ieder project is voor mij even belangrijk, ongeacht de grootte. Ik ontwerp exclusief voor jou een interieur op maat. 

Er is veel mogelijk: Vanaf een uurtje hulp bij jou thuis of in een winkel (85 euro/uur) of een dagdeel advies aan huis met verslag tot aan een compleet uitgewerkt advies met moodboard, materiaalsamples, indelingstekeningen, lichtplan en 3D visualisaties. Maar wanneer je alleen verschillende indelingstekeningen wilt zien kan dat uiteraard ook!

Vraag je je af welke vorm van advies bij jou past? Ik kom graag bij je thuis om te luisteren naar jouw woonwensen. Klik op de onderstaande 'meer info' button en ik stuur je alle mogelijkheden van interieuradvies met uitgebreide informatie en bijbehorende prijzen.

Wil je direct een afspraak inplannen voor een oriënterend kennismakingsgesprek? Aarzel dan niet om mij te mailen of te bellen.  

HAD IK MAAR...

“Ik dacht ik kan het zelf wel, maar nu we hier bijna twee jaar wonen had ik het toch liever anders gedaan. Dan had ik de ruimte misschien wel anders ingedeeld, de bank is eigenlijk te klein en we hebben een saaie lege ruimte. Eerst alles wit en kleur kwam later wel. Nu hebben we geen zin meer om weer te gaan klussen en geen budget meer om een nieuwe bank te kopen, maar het voelt ook nog niet als een gezellig huis. Help!“

Had ik maar… Hulp gevraagd! 

Dit hoor ik regelmatig. En je kan er niet vroeg genoeg bij zijn. Ik zie je het liefst bij mij verschijnen voordat de (ver)bouwtekeningen worden gemaakt of wanneer je net het koopcontract hebt getekend. Want een goed advies kost tijd en… dan is er nog heel veel mogelijk! We kunnen alles rustig stap voor stap gaan uitwerken tot een helder totaalplaatje.

We kunnen nog ’out of the box’ denken buiten de standaard indeling, nog muren verplaatsen of toevoegen, wat een eventuele latere verbouwing voorkomt.

Hierop maken we een goed lichtplan waarover nagedacht is; wat zijn jullie dagelijkse bezigheden en welke lichtbronnen en aansluitpunten heb je daarbij nodig?

De grove lijnen staan. De basis is goed. De aannemer kan aan de slag.

En wij kunnen verder met de aankleding van de woning. De vloer-, wand- en raambekleding. Met een kleur & materiaal bewaarpakket heb je een helder plaatje bij de hand wat altijd past. Een mapje met echte stalen dat je nog jaren als leidraad kan gebruiken voor de rest van jouw interieur zodat je niet alles in één keer aan hoeft te schaffen. 

ZOU HET NIET WAT ZIJN

Om elkaar wat beter te leren kennen? Bel of mail me dan om een oriënterend kennismakingsgesprek in te plannen..

2004-2024 © ATLJ VORMGEVING   |   ROSA SPIERPLANTSOEN 127   |   1705 KV HEERHUGOWAARD   |   072 572 75 22   |   STUDIO@ATLJ.NL   |   KVK 3711 5266  |   PRIVACYVERKLARING