VRIJSTAANDE WONING   |   ZUID-SCHARWOUDE

ADVIES

Rob en Kirsten waren er vroeg bij, ze hadden net het koopcontract getekend van hun nieuwbouwwoning. Oplevering van de woning pas over een jaar of twee. Dat klinkt nog ver weg, maar veel van de mensen die ik spreek denken al twee jaar vooruit; zij hebben een nieuwe woning gekocht die dan pas wordt opgeleverd.

Zo begon ook dit advies. Gestart met indelingsschetsen en een lichtplan voor de installateur. Want die wil al vóór dat de bouw start weten waar alle leidingen en aansluitingen moeten komen. Uit de drie verschillende indelingstekeningen is één favoriet gekozen waarop ik het lichtplan kon gaan maken en de bewoners de keuken konden gaan bestellen.

Na de tussenpresentatie kon ik rustig verder met het uitwerken van de 3D tekeningen en animatie, het kleur- en materiaalplan en bijbehorend moodboard. Rob en Kirsten hadden zelf al wat afbeeldingen verzameld waar de voorkeur naar uit ging. Geen witte muren meer, maar wel licht houden. Het moet warmte uitstralen en gezellig zijn, geen kille toonzaal. Natuurlijke materialen en een ‘gekleide’ uistraling. Ik heb een mooie combi gevonden met warme, lichte kleuren en natuurlijke uitstraling. 

Tijdens de uiteindelijke presentatie komt alles opeens tot leven en kregen ze er al zo’n zin in! En dan duurt het nog zo lang! Tekeningen, prints en een berg stalen heb ik bij ze achtergelaten om heerlijk bij weg te kunnen dromen : )

En nu wonen ze er al even en mocht ik langs om het eindresultaat te komen bekijken en fotograferen. Na twee jaar wachten is het plan nog steeds zeer geliefd en helemaal uitgevoerd. Het behang in de zithoek in een warme contrastkleur vonden ze erg spannend, maar zoals je in de fotos kunt zien hebben ze het wel aangedurfd en zijn er heel blij mee. In het kantoor achter de keuken komt dit behang terug, maar dan in een neutrale kleur.

Als je goed kijkt naar de 3D tekeningen en de foto's van het eindresultaat, zie je dat er nog wel iets mist in de woning. De stalen scheidingswand die tussen de keuken en het kantoor is nog niet in de woning geplaatst. Ook het televisiedressoir moet nog worden gemaakt. Een heel nieuwe woning inrichten kost al genoeg en de wand en het dressoir zijn ook gemakkelijk later aan te schaffen. 

STAPPEN:  2D indelingstekeningen  |  3D visualisaties & animatie  |  Moodboard  |  Kleur- & Materiaalplan  |  Lichtplan  |  Meubelen op Maat

REACTIE

“Het interieurontwerp van ons huis in Zuid-Scharwoude, zorgvuldig vormgegeven door Linda, heeft onze verwachtingen overtroffen en ons woongenot aanzienlijk verhoogd. De keuze voor materialen en kleuren is in perfecte harmonie met de algehele esthetiek, wat zorgt voor een samenhangende en uitnodigende sfeer. Linda's praktische oplossingen voor onze ontwerpuitdagingen hebben onze ruimte niet alleen geoptimaliseerd, maar ook de functionaliteit verbeterd. We zijn zeer tevreden met het resultaat en waarderen de professionaliteit en creativiteit die Linda in ons project heeft gebracht. Dit ontwerp heeft ons huis werkelijk getransformeerd tot een thuis, waarbij onze persoonlijke stijl wordt weerspiegeld en tegelijkertijd comfort en praktische bruikbaarheid worden gewaarborgd."

2004-2024 © ATLJ VORMGEVING   |   ROSA SPIERPLANTSOEN 127   |   1705 KV HEERHUGOWAARD   |   072 572 75 22   |   STUDIO@ATLJ.NL   |   KVK 3711 5266  |   PRIVACYVERKLARING