naadloos behang

Op zoek naar een uniek (foto)behang en wil je geen losse banen die precies uitgelijnd moeten worden? Wij beschikken over een grote collectie afbeeldingen en printen en beplakken muren van alle lengtes, naadloos!

Een eigen foto is ook mogelijk mits de resolutie hoog genoeg is om op groot formaat te printen. Benieuwd of jouw foto op behang geprint kan worden? We checken het graag voor je. Mail of bel ons over de mogelijkheden. Wij kunnen de foto tevens naar wens aanpassen en bewerken. 

Ons behang wordt gemaakt van een stevige en flexibele kunststof. Het kan daardoor tegen een stootje, is bijna niet te scheuren én het is schoon te maken. Het heeft een luxe uitstraling met een matte textiel look. De print wordt haarscherp full-colour geprint en blijft jarenlang mooi op kleur. 

Wij verzorgen ook het beplakken van de muren. Plak je liever zelf? Dat kan! De lijm breng je aan op de muur en het behang plaats je erop. Zit het even niet goed, dan haal je het er gemakkelijk af en plaats je het opnieuw. Is de muur niet helemaal recht? Geen probleem; we maken het behang altijd wat groter dan de muur, zodat er genoeg marge is. Restanten zijn eenvoudig weg te snijden.

Een echte Jeroen van Geel aan de muur? Lees dan hieronder verder! 

Jeroen van Geel, ontwerper van uniek behang op maat ATLJ

VAN HEM IS ER MAAR ÉÉN

Jeroen tekent ook behang op aanvraag in zijn unieke stijl. Elk ontwerp is mogelijk! Hij komt persoonlijk bij je langs op locatie om de ruimte te bekijken, op te meten en te fotograferen. Jij vertelt wat je graag op de muur wilt zien. Daarna vertaalt Jeroen in de studio jouw wensen naar een uniek en persoonlijk kunstwerk. 

Indien mogelijk sturen wij eerst een artist impression voordat het behang daadwerkelijk geprint wordt. 

Ook zo'n tof behang aan de muur, met of zonder een persoonlijk verhaal? Aarzel dan niet om Jeroen te mailen of te bellen. Leg hem jouw idee voor, of laat het aan hem over en laat je verrassen!  

Hier vind je een kleine greep uit gerealiseerde unieke projecten. Tip: volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, sneak previews, updates en een kijkje achter de schermen van andere lopende projecten!

WERK AAN DE MUUR

Een aantal werken van Jeroen is ook te koop in de webshop van Werk aan de Muur. Vind je een behang iets te veel van het goede? Bij Werk aan de Muur kan je het werk laten printen in diverse afmetingen en op verschillende soorten materialen en frames.

2004-2024 © ATLJ VORMGEVING   |   ROSA SPIERPLANTSOEN 127   |   1705 KV HEERHUGOWAARD   |   072 572 75 22   |   STUDIO@ATLJ.NL   |   KVK 3711 5266  |   PRIVACYVERKLARING