reviews

We zijn heel trots op de mooie reviews en fijne reacties die we de afgelopen jaren hebben gekregen en delen er graag een paar met je.

ROB van der Eng & KIRSTEN van Swol  |  ZUID-SCHARWOUDE
“Het interieurontwerp van ons huis in Zuid-Scharwoude, zorgvuldig vormgegeven door Linda, heeft onze verwachtingen overtroffen en ons woongenot aanzienlijk verhoogd. De keuze voor materialen en kleuren is in perfecte harmonie met de algehele esthetiek, wat zorgt voor een samenhangende en uitnodigende sfeer. Linda's praktische oplossingen voor onze ontwerpuitdagingen hebben onze ruimte niet alleen geoptimaliseerd, maar ook de functionaliteit verbeterd. We zijn zeer tevreden met het resultaat en waarderen de professionaliteit en creativiteit die Linda in ons project heeft gebracht. Dit ontwerp heeft ons huis werkelijk getransformeerd tot een thuis, waarbij onze persoonlijke stijl wordt weerspiegeld en tegelijkertijd comfort en praktische bruikbaarheid worden gewaarborgd." 

ELINE & DENNIS Blom  |  HEERHUGOWAARD
“Linda heeft onze wensen voor de woonkamer perfect vertaald in een interieuradvies. Nu alles stap voor stap is uitgevoerd en alles bij elkaar komt voelt ons huis echt als thuis. Het klopt gewoon en dat hadden we zelf nooit voor elkaar kunnen krijgen. Heel erg bedankt!" 

MICHIEL van der Vooren & KARIN Kniese  |  HEERHUGOWAARD
“Wij zijn met Linda van ATLJ in zee gegaan omdat we de begane grond van ons huis grondig wilden vernieuwen en nog twijfelden over een aanbouw. Linda heeft daarom de opdracht zo ingevuld dat we een paar schetsen kregen 'met aanbouw' en een paar zonder. Dat heeft ons al geweldig geholpen met het maken van de keuze. Het daarop volgende detailontwerp was een uitstekende vertaling van de moodboards die wij zelf al eerder hadden gemaakt.
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe fijn het is om een gedetailleerd, uitgewerkt plan te hebben van een professional. Het geeft veel rust en houvast bij de realisatie van de flinke verbouwing die wij hebben laten uitvoeren. Maar los daarvan is het gewoon een hele leuke ervaring om samen met Linda het ontwerpproces te doorlopen. Ik kan Linda/ATLJ dan ook iedereen aanbevelen, zèker als je plannen wat groter worden dan alleen een nieuwe bank kopen.
Wij zijn op moment van schrijven nog met de aankleding bezig, maar we hebben nu al heel veel positieve reacties gekregen op het resultaat. Komend voorjaar staat de house(re)warming gepland en we zullen Linda zeker uitnodigen om, heel trots, het eindresultaat te laten zien!"

DANNY & NADINE van Gent  |  ZUID-SCHARWOUDE
“Wij hebben voor ons nieuwbouw huis advies gevraagd bij Linda van ATLJ vormgeving. Ze heeft een geweldig mooi plan gemaakt voor onze woonkamer en slaapkamer, compleet voorzien van kleuradvies, lichtplan, inrichting van meubels etc. Tevens had ze allerlei stalen mee, waardoor je heel makkelijk de juiste verf, vloer, en gordijnen kon bestellen. Wij zijn heel blij met haar eerlijke mening en goede smaak, waardoor wij nu in een prachtig ingericht huis wonen!" 

EERD Aartsma & MARION van den Dool  |  HEERHUGOWAARD
“Linda voelt goed aan wat de wensen zijn en vraagt daar ook op door. Niets moet en alles mag, waardoor wij het juiste zetje kregen naar een inrichting waar wij blij van worden en trots op zijn." 

MANUELA & ASCHWIN Hooijboer  |  WINKEL 
”Linda heeft ons super fijn geholpen in de keuzes die te maken waren bij de inrichting van ons nieuwbouw huis. Je kon en kan ten alle tijde bij haar terecht met vragen.” 

RUBEN & LISANNE van Diemen  |  OEGSTGEEST 
“Linda heeft ons geweldig geholpen. Ze heeft onze wensen volledig door vertaald in een schitterend ontwerp, wat ook praktisch perfect uitgevoerd kon worden." 

PETRA van der Linde  |  CREATIVE MOODS  |  HEEMSKERK 
“Enorm creatief! Daar kunnen ze in je hoofd kruipen, perfect aanvoelen wat je mooi vindt en vervolgens leveren boven verwachting. Fijne samenwerking en altijd topkwaliteit. Aanrader! Voor diverse opdrachtgevers heeft ATLJ prachtige wallprints verzorgd waarvan delen terug komen in de huisstijl van het bedrijf.” 

ALMA & RONALD Schweitzer  |  HEERHUGOWAARD 
“Linda heeft op een perfecte manier advies gegeven om onze 'tuinkamer' een sfeervolle, gezellige uitstraling te geven. Wij zijn heel blij met de hulp en het advies." 

RODERIGH & TESSA Groenland  |  HEERHUGOWAARD 
“Linda heeft ons geholpen om van ons huis één geheel te maken. Zelf hadden we een idee voor ogen wat we wilden. Dit had nog ruwe vormen. Linda heeft het in een vat gegoten. Net de kleuren even anders om het een fantastisch chique uitstraling te geven. Voor de indeling en neerzetten van de meubels kregen we niet 1 maar 3 voorstellen zodat we zelf konden kiezen wat het beste bij ons past. Erg prettige samenwerking, fijn in omgang en open voor eigen initiatieven."

PIETER & MARLOES Smit  |  LIMMEN
“Linda heeft onze wensen vertaald naar ons gewenste scandinavisch interieur. Ze wist ons knap in het proces mee te nemen, en dat terwijl het huis nog gebouwd moest worden. Het huis is ook daarna in het tv programma BinnensteBuiten goed in beeld gekomen. De rust en het geduld sieren Linda, het meedenken en omdenken maakten het traject helemaal compleet!”

ESTHER & DENNIS Zuurbier  |  HEERHUGOWAARD
“Op basis van een gesprek thuis en tekeningen, heeft Linda ons goed begrepen en dit vertaald in een heel mooi en duidelijk advies over de indeling en de inrichting van ons huis. Superblij mee!!”

ANNEMARIE Kat  |  FRISSE WIND MARKETING  |  HEERHUGOWAARD
“Linda is een topper om mee samen te werken! Ze is punctueel, creatief en denkt altijd mee. Een logo of een huisstijl, alles maakt ze met veel zorg!”

ANNEMIEKE & DICK de Jong |  HEERHUGOWAARD
“Linda heeft goed geluisterd naar onze wensen en dit in een prachtig ontwerp gezet. De sfeer en stijl past precies bij ons en bij de woning. Tekeningen en uitleg erbij zijn goed verzorgd. We zien uit naar het uiteindelijke resultaat in onze nieuwe woning!”

STEPHAN Telgenkamp  |  HOT SPORTS & TOYS  |  HEERHUGOWAARD
“Ontwerpt de artwork voor al onze color-boxen, welke door heel Europa worden verkocht.”

ELLY & PAUL Spiekerman  |  HEERHUGOWAARD
“Bedankt voor je geweldige adviezen. Heeft heel wat teweeg gebracht!”

HANS & ANITA Groenland  |  HEERHUGOWAARD
“Wat een top-bedrijf / vakvrouw. Ons appartement helemaal opnieuw gestyled en qua ruimte heringedeeld. Geweldig resultaat. Prachtige kleurencombinaties, verrassende ideeën en ruimtelijke aanpassingen. Wat zijn wij blij met de keuze voor Linda!"

JOSÉ Kruijer  |  OBDAM
“Ons nieuwe huis is prachtig geworden, mede door jouw advies!”

DAPHNE van der Velden  |  QUANT CONSULTANCY ELECTRONICS BV  |  ALKMAAR 
”Linda is een topper als het gaat om grafische- en interieur vormgeving. Voor ons kantoorpand heeft zij zowel de nieuwe huisstijl met daarbij een passend interieur bedacht. Wij houden van korte lijnen en dit werkte met Linda super! Wij zijn er nog steeds elke dag blij mee, dank Linda!"

NICOLE & RICK Janssen  |  TUITJENHORN
“Zo cool, en dit is alleen de grondverf nog maar! Thanks voor je advies.”

CINDY van Gorp  |  HEERHUGOWAARD 
“Super leuke workshop interieur styling gehad vandaag. Samen met mijn partner. Leuk om te zien dat onze smaken en stijlen zo complementair zijn. En super goede ideeën opgedaan voor onze aankomende verbouwing. Grote struikelblokken zoals “lichtplan” getackeld!"

ERIK-JAN & ANNEMARIE Pruntel  |  SCHAGEN 
"Na een ingrijpende verbouwing van de benedenverdieping van ons woonhuis hebben we Linda/ATLJ gevraagd om advies voor de inrichting van de gehele verdieping (eetkamer/zitkamer/open keuken). We hebben sinds de nieuwe inrichting niets veranderd aan ons interieur wat een teken is van onze tevredenheid en hoe goed ATLJ heeft geluisterd naar onze wensen. Ik kan ATLJ aan iedereen aanraden en zou ook zeker zelf bij een volgende gelegenheid vol vertrouwen een beroep doen op ze."Kan je niet wachten om ons ook een review geven? Klik dan op onderstaande button. Wij waarderen het enorm!

2004-2024 © ATLJ VORMGEVING   |   ROSA SPIERPLANTSOEN 127   |   1705 KV HEERHUGOWAARD   |   072 572 75 22   |   STUDIO@ATLJ.NL   |   KVK 3711 5266  |   PRIVACYVERKLARING