DE 'L' VAN LINDA

Geboren te Amsterdam, maar opgegroeid tussen de kassen in West-Friesland. Zo lang als ik me kan herinneren ben ik al aan het tekenen. Tijdens mijn middelbare schooltijd veranderde mijn slaap­kamer geregeld van indeling of sfeer. Ook ontwierp ik vaak posters en uitnodigingen voor vrienden en familie, dus de keuze om van mijn hobby mijn beroep te maken was snel gemaakt. Inmiddels ben ik officieel meer dan 25 jaar vormgever. 
 
Na het behalen van mijn diploma aan het Grafisch Lyceum Amsterdam (nu Media College) ben ik direct aan het werk gegaan als grafisch vormgever in de lichtreclame (Neon Promotions International, Everbrite Europe, API Signs & Displays). Wanneer je ergens in de kroeg staat en je ziet nog een oude Heineken neon bijvoorbeeld, dan is de kans groot dat ik die nog heb getekend!
 
Jeroen en ik hebben elkaar ontmoet op het Grafisch Lyceum. Toen wij in 2000 gingen samenwonen kwam mijn interesse voor interieur weer boven drijven en ben ik de opleiding Binnenhuisarchitectuur gaan volgen. Met ook dit diploma op zak heb ik mij op 4 december 2004 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en was ATLJ Vormgeving geboren. In de beginjaren heb ik -naast het parttime ondernemen- veel ervaring opgedaan als grafisch vormgever en als interieuradviseuse bij een winkel in woninginrichting. Maar ook nu als fulltime ondernemer blijf ik me ontwikkelen door beurzen en bedrijven te bezoeken, vakliteratuur te lezen en elk jaar een opfriscursus of nieuwe training aan te gaan.
 
Inmiddels bestaat ATLJ Vormgeving alweer 19 jaar. In die tijd hebben we vele logo’s, huisstijlen en interieurs mogen ontwerpen waar we trots op zijn.

Wil je meer van mij weten, een keer brainstormen over een project of een afspraak maken voor een oriënterend kennismakingsgesprek? Stuur mij dan een mail of bel me!

Interieurontwerper Interieuradvies Interieurstyliste

DE 'J' VAN JEROEN

Gediplomeerd vormgever sinds 1998. Geboren te Katwijk aan Zee, waar we 's zomers graag nog naar terug gaan en een huisje op het strand huren. Daar begon de creativiteit; als kind was ik al veel met mijn handen bezig, of het nou figuurzagen, schilderen en/of tekenen was. En tot op de dag van vandaag is dit niet anders! 

Na het behalen van mijn diploma aan het Grafisch Lyceum te Amsterdam (nu Media College) ben ik direct aan de slag gegaan als grafisch vormgever. Begonnen bij de telecommunicatiebedrijven Ring!Rosa en Charmed, waarna ik in 2003 ben overgestapt naar het reclamebureau Basisidee.

Een hele nieuwe uitdaging aangezien ik hier te maken had met vele verschillende klanten en dus écht mijn creativiteit los kon laten. Ik heb hier gewerkt voor grote bekende radiostations zoals o.a. Radio Veronica, Sky Radio en later ook Radio 538, voor multinationals als Telecity en Equinix en de bekende uitgaansgelegenheid Bob’s Party Palace. Het werk varieerde van het ontwerpen van logo’s en huisstijlen tot zeer grote abri’s en van advertenties tot complete specials in de grote dagbladen.

In 2004 is ATLJ Vormgeving door Linda gestart met het idee dat we het in de toekomst samen zouden gaan runnen. Vandaar dat de eerste letter van mijn naam toen al in de bedrijfsnaam is verwerkt. Na heel wat jaren in de avonduren voor ATLJ te hebben bijgeklust ben ik er uiteindelijk in juni 2022 fulltime ingestapt. Om samen nog meer mooi werk te maken!

Ben je op zoek naar een nieuw logo, wil je dat ik jouw huidige logo onder handen neem voor een nieuwe frisse look of wil je eindelijk een professionele uitstraling in jouw folder, brochure of website? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Stuur me een mail of bel me op. Kom maar op met jouw uitdaging!

Tip: Jeroen maakt ook unieke behangontwerpen. Check hier!

Ontwerp logo huisstijl drukwerk

2004-2024 © ATLJ VORMGEVING   |   ROSA SPIERPLANTSOEN 127   |   1705 KV HEERHUGOWAARD   |   072 572 75 22   |   STUDIO@ATLJ.NL   |   KVK 3711 5266  |   PRIVACYVERKLARING

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

AKKOORD