Workshops

De workshops zijn weer gestart! Hieronder kan je je nog opgeven voor de workshop Kleur in je Interieur op donderdagavond 1 juli aanstaande. Daarna starten we weer na de zomervakantie ergens in september. Heb je interesse in één van de workshops maar staat er geen geschikte datum? Laat het ons dan gewoon weten via het aanmeldformulier. Mailen of bellen mag uiteraard ook. Zodra we nieuwe data bekend maken ben jij de eerste die het hoort!

Op dit moment geven wij de workshops enkel op een ruime locatie. Zo kunnen wij ons houden aan de bekende RIVM richtlijnen ivm Covid19. We geven de workshop aan maximaal 6-8 deelnemers zodat er ruim voldoende afstand gehouden kan worden. 

ATLJ Foto Interieur Workshop Kleur en Licht
kleur in je interieur

Tijdens deze 2 uur durende workshop vertel ik (Linda) je aan de hand van inspirerende voorbeelden alles over kleur, kleureigenschappen, het effect van kleur en de laatste kleurtrends. Daarna is het de beurt aan jou: met behulp van woontijdschriften, kleurkaarten, stoffen en behangstalen maak je je eigen moodboard. Dit geeft goed inzicht in wat je, qua sfeer en woonstijl, mooi vindt. Het helpt bij het maken van lastige interieurkeuzes en voorkomt miskopen. Om mee te nemen naar huis en meteen in praktijk te brengen! Tijdens de workshop is er ruimte voor een speeddate persoonlijk interieuradvies. 

Wanneer:
Tijd:
Prijs:
Locatie:
Donderdag 1 juli 2021
Van 19:00 tot 21:30 uur
25 euro per persoon*
De Boer Woonprofessionals, Dorpsstraat 105, Obdam
LICHT OP JE INTERIEUR

Tijdens deze 2 uur durende workshop vertel ik je aan de hand van duidelijke voorbeelden alles over lichtsoorten, lichtgroepen, de plaatsing van licht en het effect van licht. Daarna is het de beurt aan jou: met behulp van knipvellen werk je in jouw plattegrond aan de beste indeling van de ruimte. In deze plattegrond bepalen we jouw ideale lichtplan. Om mee te nemen naar huis en meteen in praktijk te brengen! Tijdens de workshop is er ruimte voor een speeddate persoonlijk interieuradvies. 

Wanneer:
Tijd:
Prijs:
Locatie:
Nader te bepalen                                                               
Van 19:00 tot 21:30 uur
25 euro per persoon*
Nader te bepalen
aanmelden

*Alle workshops zijn inclusief consumpties, handout en materiaal.

De workshops gaan door bij minimaal 5 deelnemers. Indien er onvoldoende inschrijvingen zijn, behouden wij het recht de workshop naar een andere datum te verplaatsen of je een alternatief aan te bieden.

Heb je zelf een gezelschap en interesse in de workshop op een andere datum of op een andere locatie? Laat het mij weten via mail of 072 572 75 22

2004-2021 © ATLJ VORMGEVING   |   ROSA SPIERPLANTSOEN 127   |   1705 KV HEERHUGOWAARD   |   072 572 75 22   |   STUDIO@ATLJ.NL   |   KVK 3711 5266  |   PRIVACYVERKLARING