Workshops

-  Heb je moeite met kiezen van kleur in je interieur?
-  Komen de stijlen van jou en je partner niet overeen?
-  Moeite met de indeling van je interieur?
-  Gewoon zin in een gezellige, leerzame en creative avond?
-  Met een leuke groep vrienden, vriendinnen, collega's of ander gezelschap?

Dan is de workshop KLEUR IN JE INTERIEUR wat voor jou!

De workshop kan op onze locatie worden gehouden, maar ook gewoon bij jou thuis aan de keukentafel, in de kantine van je werk of op een andere geschikte plek!

Interieur Workshop Kleur in je Interieur en Moodboard maken met speeddate interieuradvies
kleur in je interieur

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop vertel ik (Linda) je aan de hand van inspirerende voorbeelden alles over kleur, kleureigenschappen, het effect van kleur en de laatste kleurtrends. Daarna is het de beurt aan jou: met behulp van woontijdschriften, kleurkaarten, stoffen en behangstalen maak je je eigen moodboard. Dit geeft goed inzicht in wat je, qua sfeer en woonstijl, mooi vindt. Het helpt bij het maken van lastige interieurkeuzes en voorkomt miskopen. Om mee te nemen naar huis en meteen in praktijk te brengen! Tijdens de workshop is er ruimte voor een speeddate persoonlijk interieuradvies (±10 minuten). 

De groepsprijs voor de workshop is €375,00 inclusief materialen, consumpties en handout (excl. eventuele reiskostenvergoeding). Dat betekent dat wanneer je de workshop met 10 personen doet, de kosten €37,50 per persoon zijn. Doe je de workshop met z’n vijfen, dan betaal je €75,00 per persoon, maar dan krijg je ook iets meer aandacht en persoonlijk advies!

De workshop is inclusief consumpties, handout en materiaal.
Minimaal aantal deelnemers: 5 personen. Maximaal aantal deelnemers: 10 personen. 

2004-2024 © ATLJ VORMGEVING   |   ROSA SPIERPLANTSOEN 127   |   1705 KV HEERHUGOWAARD   |   072 572 75 22   |   STUDIO@ATLJ.NL   |   KVK 3711 5266  |   PRIVACYVERKLARING