Workshops

Heb je moeite met het kiezen van kleur in je interieur? Komen de smaak van jou en je partner niet overeen? Moeite met de indeling in je interieur? Of gewoon zin in een gezellige, leerzame en creatieve avond? Geef je dan op voor de interieurworkshop Kleur in je Interieur!

(Wanneer er hieronder nog geen exacte data bekend zijn kan je je evengoed alvast opgeven. Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht.)

ATLJ Foto Interieur Workshop Kleur en Licht
kleur in je interieur

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop vertel ik (Linda) je aan de hand van inspirerende voorbeelden alles over kleur, kleureigenschappen, het effect van kleur en de laatste kleurtrends. Daarna is het de beurt aan jou: met behulp van woontijdschriften, kleurkaarten, stoffen en behangstalen maak je je eigen moodboard. Dit geeft goed inzicht in wat je, qua sfeer en woonstijl, mooi vindt. Het helpt bij het maken van lastige interieurkeuzes en voorkomt miskopen. Om mee te nemen naar huis en meteen in praktijk te brengen! Tijdens de workshop is er ruimte voor een speeddate persoonlijk interieuradvies (±10 minuten). 

De workshop is inclusief consumpties, handout en materiaal.

De workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers. Indien er onvoldoende inschrijvingen zijn, behouden wij het recht de workshop naar een andere datum te verplaatsen of je een alternatief aan te bieden. 

Wanneer:
Tijd:
Prijs:
Locatie:
Donderdagavond 13 april 2023 of 11 mei 2023
Van 19:00 tot 21:30 uur
35 euro per persoon
De Boer Woonprofessionals, Obdam

WORKSHOP BIJ JOU THUIS?

Heb je zelf een leuke groep vrienden, vriendinnen, collega's of ander gezelschap? De workshop kan ook gewoon bij jou thuis aan de keukentafel, in de kantine van je werk of op een andere geschikte locatie worden gehouden!

De groepsprijs voor de workshop bij jou thuis is €250,00 inclusief materialen en handout (excl. eventuele reiskostenvergoeding & consumpties). Dat betekent dat wanneer je de workshop met 8 personen doet, de kosten €31,25 per persoon zijn. Doe je de workshop met z’n tweeën, dan betaal je €125,00 per persoon, maar dan krijg je ook veel meer aandacht en persoonlijk advies.

Jij regelt de mensen (maximaal 8 personen), de locatie en wat lekkers; ik regel de rest! Interesse? Laat het mij weten via mail of 072 572 75 22

2004-2022 © ATLJ VORMGEVING   |   ROSA SPIERPLANTSOEN 127   |   1705 KV HEERHUGOWAARD   |   072 572 75 22   |   STUDIO@ATLJ.NL   |   KVK 3711 5266  |   PRIVACYVERKLARING