Workshops

Heb je moeite met het kiezen van kleur in je interieur? Komen de smaak van jou en je partner niet overeen? Moeite met de indeling en de lichtpunten in je interieur? Of gewoon zin in een gezellige, leerzame en creatieve avond? Geef je dan op voor één van de onderstaande interieurworkshops!

ATLJ Foto Interieur Workshop Kleur en Licht
kleur in je interieur

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop vertel ik (Linda) je aan de hand van inspirerende voorbeelden alles over kleur, kleureigenschappen, het effect van kleur en de laatste kleurtrends. Daarna is het de beurt aan jou: met behulp van woontijdschriften, kleurkaarten, stoffen en behangstalen maak je je eigen moodboard. Dit geeft goed inzicht in wat je, qua sfeer en woonstijl, mooi vindt. Het helpt bij het maken van lastige interieurkeuzes en voorkomt miskopen. Om mee te nemen naar huis en meteen in praktijk te brengen! Tijdens de workshop is er ruimte voor een speeddate persoonlijk interieuradvies. 

Wanneer:
Tijd:
Prijs:
Locatie:
Nader te bepalen, najaar 2022, opgeven kan wel!
Van 19:00 tot 21:30 uur
35 euro per persoon*
Nader te bepalen
LICHT OP JE INTERIEUR

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop vertel ik (Linda) je aan de hand van duidelijke voorbeelden alles over lichtsoorten, lichtgroepen, de plaatsing van licht en het effect van licht. Daarna is het de beurt aan jou: met behulp van knipvellen werk je in jouw plattegrond aan de beste indeling van de ruimte. In deze plattegrond bepalen we jouw ideale lichtplan. Om mee te nemen naar huis en meteen in praktijk te brengen! Tijdens de workshop is er ruimte voor een speeddate persoonlijk interieuradvies. 

Wanneer:
Tijd:
Prijs:
Locatie:
Nader te bepalen, najaar 2022, opgeven kan wel!
Van 19:00 tot 21:30 uur
35 euro per persoon*
Nader te bepalen

*Alle workshops zijn inclusief consumpties, handout en materiaal.

De workshops gaan door bij minimaal 5 deelnemers. Indien er onvoldoende inschrijvingen zijn, behouden wij het recht de workshop naar een andere datum te verplaatsen of je een alternatief aan te bieden.

ATLJ Workshop Kleur in je Interieur

BIJ JOU THUIS?

Heb je zelf een gezelschap en/of een leuke locatie? De workshop kan ook gewoon bij jou thuis aan de keukentafel worden gehouden! 

De groepsprijs voor de workshop bij jou thuis is €200,00 inclusief materialen en handout (excl. eventuele reiskostenvergoeding & consumpties). Dat betekent dat wanneer je de workshop met 8 personen doet, de kosten €25,00 per persoon zijn. Doe je de workshop met z’n tweeën, dan betaal je €100,00 per persoon, maar dan krijg je ook veel meer aandacht en persoonlijk advies.

Jij regelt de mensen, de locatie en wat lekkers; ik regel de rest! Interesse? Laat het mij weten via mail of 072 572 75 22

2004-2022 © ATLJ VORMGEVING   |   ROSA SPIERPLANTSOEN 127   |   1705 KV HEERHUGOWAARD   |   072 572 75 22   |   STUDIO@ATLJ.NL   |   KVK 3711 5266  |   PRIVACYVERKLARING